Bootcamp & Meet Up

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Bootcamp & Meet Up

24 september @ 10:00 12:30

1,5 times kombitræning

Stine, Christina og Maj står klar med et træningsmix bestående af step, cirkeltræning og dance.

Vi ved godt, at du sikkert allerede har en motionsfavorit, men vi vil gerne udfordre dig til også at prøve kræfter med holdtræning, du måske ikke kender endnu.

Til gengæld kan du se frem til en dag, hvor du kun møder helt enkle øvelser og koreografi, så du trygt kan møde op uanset niveau.

Vi vil gerne give dig en generel introduktion til vores forskellige hold, en særlig mulighed for at have det sjovt med bevægelse og en god anledning til lidt hygge med resten af flokken.

Program

10.00-10.30 DANCE

Maj guider jeg igennem en håndfuld nye koreografier, som præsenterer, kombinerer og gentager nogle af de mest brugte trin og sekvenser indenfor fitnessdance-genren.

10.35-11.05 CIRKELTRÆNING

Herefter tager Christina over med en helt klassisk omgang cirkeltræning. Du bliver præsenteret for nogle helt traditionelle og stationære styrkeøvelser, som gentages 2-4 gange. Øvelserne er for hele kroppen og udføres enten med håndvægte eller egen kropsvægt.

11.10-11.40 STEP

Stine fører dig stille og roligt ind i steppens verden med basis-trin og helt enkel stepkoreografi. Kom og oplev, hvorfor step bliver ved med at hitte som motionsform. Desuden slutter hun af med god udstrækning.

11.45-12.30 3. HALVLEG

Slutteligt runder vi dagen af med hyggesnak og kage. Kolde sodavand kan tilkøbes.

75kr